Subiect: nunta mixta
View Single Post
Vechi 10.09.2014, 18:14:05
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de redemptor Vezi mesajul
Nu știu dacă poate fi considerată o nuntă mixtă ultimul caz prezentat, deoarece era vorba de 2 membri din 2 grupări ortodoxe diferite (ASCOR și Oastea Domnului), nu știu dacă Oastea Domnului mai poate fi considerată ortodoxă, cert e că ambii sunt de religie ortodoxă. Mai cunosc un caz de familie mixtă în care el e romano-catolic iar ea e ortodoxă, copiii fata e romano-catolică iar băiatul e ortodox, familia e fericită și chiar conduc o afacere împreună (o spălătorie de covoare), nu-mi amintesc să-i fi văzut vreodată certându-se, mereu s-au rezolvat problemele cu dialog, socializare și înțelegere.
Asta este un thread in care se face apologia familiilor mixte? Ca e gretos deja.

Oastea Domnului este ortodoxa din moment ce preotii, si episcopii fac pomenire speciala celor adormiti din Oastea Domnului in biserica si permit intrunirile acestora in biserica ortodoxa.

Nu aveti de unde sa stiti ce este in familia aceea ca doar nu ati stat 24 de ore din 24 cu ei ca sa ii vedeti cand se cearta. De obicei sar scantei atunci cand iti iubesti religia. Daca nu esti o persoana credincioasa, si nu iti pasa nici de religie nici de credinta, e si normal ca nu iti va pasa daca sotul va boteza copilul in alta religie de cat a ta.

Last edited by aubergine; 10.09.2014 at 18:17:42.
Reply With Quote