Legat de nunta mixtă, mai cunosc un caz în care el e ortodox dar și membru în ASCOR iar ea zice că e ortodoxă dar e la Oastea Domnului s-au căsătorit mixt? Sau ambele sunt grupări ortodoxe? Din ce știu ASCOR mai e cum mai e dar Oastea Domnului nu știu, din ce știu au făcut 2 cununii din care una avea un obicei mai neoprotestant cu unele adăugiri, una au făcut-o în parcul municipal Baia Mare iar cealaltă la casa de adunare din Strâmtura + starea civilă. Primul copil sigur l-au botezat ortodox doar că îl duc pe la ASCOR ca să-l obișnuiască de mic nu știu celălalt probabil îl vor duce pe la Oaste.
Mai cunosc un caz în care el e ortodox iar ea e greco-catolică s-au căsătorit mixt starea civilă au făcut-o în Pomi cununia greco-catolică au făcut-o în Borlești iar cununia ortodoxă și nunta au făcut-o în Baia Mare. Nu au probleme sunt deja de 3 ani împreună de copii nu știu nimic.
Dalian, Mihnea Dragomir nu e papistaș poate uniat sau papistășit la cum văd că se exprimă e greco-catolic pentru că văd că mai știe rânduiala bizantină romano-catolicii nu au treabă deloc cu ritul bizantin nici măcar cu sfinții din calendarul ortodox, să nu deviem de la subiect.
Last edited by redemptor; 05.09.2014 at 02:54:51.
|