View Single Post
Vechi 14.01.2008, 00:10:31
jeny11 jeny11 is offline
Member

Data înregistrării: 16.11.2007
Implicit

In nici un caz nu doream sa ma cert cu cineva ci doream sa-mi exprim parerea pe care o am despre acest lucru si sa nu creada cineva ca nu am cautat sa aflu date despre masoni dar pana acum eu am inteles legaturile lor politice si economice dar nu si acuzatia ca ar fii adepti lui lucifer acum vad ca si a evreilor si cred ca exprimarea jidan nu face cinste nimanui dar vad ca nimeni nu reactioneaza la spusele mele concrete despre pericolul pe care il reprezinta discriminarea in masa.Deci prefer sa ma retrag .A totusi verau sa mai adaug ceva pentru ispita ta(curios nume pana acum nu bagasem de seama oare de ce l-ai ales?)nu imi dau seama cum poti debita asemenea blasfemie esti tu oare crestin imi cer scuze daca te-ai suparat dar o astfel de ineptie ma cutremura cum poti pune o astfel de intrebare sau crezi ca daca nu vreau sa ma las manipulata sunt automat pagana?oare crestinismul inseamna supunere oarba da exista" crede si nu cerceta" dar in cuvantul si faptele Domnului si nu ale lui oreste sau nenea iorgu din coltul strazii.Iertare pentru cuvintele dure dar chiar m-am maniat .:angry:
Reply With Quote