Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de ory
am invatat profund ca viata este o lupta,O MARE LUPTA pe care suntem datori prin constructia noastra sa o ducem,cat mai cinstit posibil,
|
si eu am ajuns la aceeasi concluzie, ca viata noastra este o lupta continua; poate de aceea ceea ce cautam de fapt este linistea si ne explicam de ce ne face asa bine apropierea de Dumnezeu.
|
Harul Duhului Sfant, ne reda linistea sufletului, pacea in toate, ne reda acea stare de bine, de implinire. Indepartarea Duhului Sfant , prin pacatele si fara de legile noastre si prin slabirea credintei, ne aduce frica, deznadejdia, mahnirea nejustificata, debusolarea noastra in toate si slabirea trupului prin navalirea a tot felul de boli, ce ne slabesc, ne sfasaie. Multi se intreaba in uitarea si deznadejdia lor, de ce li se-ntampla toate relele si necazurile lor ! Dar uita sa-si faca o analiza profunda a vietii, un inventar necesar dupa o anumita perioada de timp, sau uita marile pacate nemarturisite, nespovedite la timp. Dragostea in Dumnezeu cere multe renuntari si sacrificii de la cele lumesti, pieritoare si pana la urma nefolositoare, dar satisfactiile intru implinirea dragostdei in EL, sunt enorme, unice si cel mai important vesnice.