View Single Post
Vechi 20.08.2014, 23:10:41
FlaviusM FlaviusM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Asta e parerea ta. Eu ma intreb cum ti-ai format-o? Din auzite, din statistici (eronate) ori din propria observatie, din cele ce ai vazut in jurul tau? Nu pot sa-mi dau seama. Dar eu te contrazic pt ca am constatat, din cele ce am vazut in jurul meu ca din familiile cu multi copii si cu venituri mici (nu ma refer la tigani) au crescut oameni cinstiti si sanatosi mintal. Iar din multe familii instarite si cu copii putini, copii au devenit niste alintati, aroganti si obraznici, ca sa nu mai vorbesc de depresiile prin care trec unii din acesti copii.
E convingerea mea. Si nu numai a mea.
Personal consider ca gresiti daca adoptati aceasta convingere.

Eu, de exemplu, am o experienta de viata exact opusa celei descrise de dvs. Practic toti cunoscutii si prietenii mei provin din familii cu maxim 2 copii si fara dificultati materiale majore. Cei mai multi dintre ei sunt oameni perfect respectabili, care nu au problemele sau defectele pe care le-ati mentionat.

Pe de alta parte, persoanele cu lipsuri in privinta cinstei si educatiei cu care am avut de-a face au provenit din familii sarace si de multe ori se dovedea ca aveau si multi frati/surori. Evident, nu ma refer aici la tigani, ei sunt o categorie aparte.