View Single Post
Vechi 16.08.2014, 22:39:38
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Nu stiu daca are importanta ce religie are presedintele statului in Romania!
Haideti sa analizam rezultatele care au fost in timpul tuturor administratiilor prezidentiale din Romania din 1974 pana in prezent:

1. Nicolae Ceausescu: desi personal s-a declarat a fi "ateu", din 1965 pana in 1981, rezultatele economico-sociale ale sale sale au fost in ceea mai mare parte pozitive, atat sub raportul dezvoltarii economice ale tarii (industrie, agricultura, transporturi, etc), cat si sub raportul progresului social (locuri de munca, sistemul sanitar, educatie, etc)

2. Ion Iliescu , declarat personal a fi "liber-cugetator", (dupa evenimente mai mult sau mai putin controversate de la inceputul anilor 90', in timpul guvernului Nicolae Vacaroiu, a reusit sa asigure o anumita stabilitate economica si sociala in Romania)

3. Emil Constantinescu , desi declarat personal a fi "ortodox", totusi rezultatele mandatului sau prezidential au fost lamentabile, esuand in toate aspectele: in politica externa a semnat tratatul rusinos cu Ucraina in 1997 (cand Romania a renuntat la stravechile teritorii romanesti aflate dupa 1991 sub ocupatia Ucrainei, in conditiile in care Polonia -un alt stat cu "aspiratii euro-atlantice"- nu a semnat un astfel de tratat cu Ucraina), iar in politica interna dezastrul economico-social a perioadei 1996-2000 cred ca este arhicunoscut.

4. Traian Basescu- nu cred ca mai are rost sa discutam.