View Single Post
Vechi 08.08.2014, 17:38:04
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Parerea mea este ca tu preferi sa ignori tot ce zici parintii respectivi.
Exact. Doar ca o fac doar pentru ca ei nu se bazeaza pe nimic.

Citat:
Si argumentele tale sunt simple, de tipul factiunii pro-Arsenie: e barfa, e invidie, nu se pune, e vorbire pe la spate, cine sunt monahii, nu sunt argumente.
Da, e barfa si nu sunt argumente.
Nu am zis ca e invidie, nu se pune pentru ca nu are ce sa se puna, nu am zis nici ca e vorbire pe la spate, nici ca cine sunt monahii aia.

Citat:
Este optica ta, modul tau de a te alia partidei pro, desi nu o faci in mod explicit.
Daca as fi pro l-as considera sfant si as spune ca este in regula sa te inchini lui. Eu nu pot spune ca este sfant si atat timp cat nu exista o opinie oficiala a Bisericii este departe de a fi ok sa te inchini lui.

Citat:
Stii ce ar fi extrem de frumos ?
Ca Biserica sa lamureasca lucrurile si sa se dovedeasca adevarate o mare parte din acuzatii. Nu imi doresc asta, e doar o ipoteza.
Atunci sa vad ce mai spui despre barfa si marturii si monahi care barfesc... prostii.
Monahii care vorbesc in film sunt extrem de lucizi. Si au mai intrebat si ei pe "martori oculari".
Daca s-ar intumpla asta si Biserica ar spune ca parintele era un inselat ce au facut calugarii tot barfa ramane. Si-au dat cu parerea si au speculat fara nici o baza. Asta nu este duhul ortodoxiei.

Citat:
Faptul ca tu preferi sa aduci in ridicol, derizoriu si la nivel de "barfa" ce este in clip este o strategie simpla de PR pentru decredibilizarea/negarea unei fapte. Nu exista, martorii au fost facuti de rusine deci nu exista.....
Stii ce ignori tu cu prisosinta? Desi ti-am spus de multe ori te faci ca nu vezi ca de fapt nu se stie cine este cel care l-a auzit pe parintele Arsenie ca ar fi vorbit de reincarnare.

Citat:
DAR DACA EXISTA CU ADEVARAT ? Tocmai lucrul asta incearca sa-l clarifice postul.
Din fericire Biserica nu functioneaza dupa regulile forumului. Daca te uiti cu atentie ai sa vezi ca multe topicuri spun pline cu prostii, invataturi gresite, lucruri lipsite de logica, minciuni, divestiuni, oameni care nu inteleg lucruri banale, dar isi dau cu parerea.... Ok, exista si lucruri bune, dar multe-multe proaste. Asa ca un topic nu va lamuri niciodata aspecte delicate precum acesta.