Citat:
În prealabil postat de antoniap
Dragi denigratori ai parintelui Arsenie Boca:
Daca suntei preocupati de corectitudine, vă astept pe topice destinate ecumenismului, pecetluirii, luptei impotriva sclaviei sexuale, masoneriei etc. Deocamdata, cele trei filmultete postate drept marturii denigratoare despre parintele Arsenie Boca contin doar cateva comentarii apreciative. Cu restul comentariilor ce s-a facut? Daca se doreste un dialog real, atunci se pastreaza toate comentariile, nu doar ce convine.
Adica veniti aici sa ne spuneti ca parintele Arsenie Boca a fost un curvar si un vrajitor care nu merita sa fie cinstit. N-ar fi mai bine sa mergeti si voi la Prislop de ziua parintelui Arsenie Boca si sa convingeti lumea sa nu mai mearga pe acolo? Inapoiatii astia de crestini nu se rusineaza sa ceara de la Parintele Arsenie Boca minuni si ajutor. Spune-ti-le sa ceara de la voi atunci. Fiți si voi vrajitori si curvari ca parintele Arsenie Boca si faceti ce-a facut el. Sa vina lumea dupa ajutor si la voi!
Acri mai sunt strugurii, daca nu ajungem la ei!
|
Draga Antonia, as vrea sa-ti raspund putin mai dur dar esti prea sensibila... apreciez evlavia si dragostea ta, dar acestea nu tin sub nici o forma de logica duhovniceasca sau de argumentatie. "Il iubesc pe parintele deci ... e bine".
1. Postul asta are un subiect foarte clar: o discutie daca parintele Arsenie a fost sau nu inselat. Cu argumente pro si contra.
2. Si sunt 2 tabere care discuta:
Una a evlaviosilor care arunca cu minuni si evlavie dar REFUZA CU INCAPATANARE sa se uite la marturiile care sunt puse in discutie ale unor parinti mari.
Una a scepticilor, care DORESC CLARIFICAREA SUBIECTULUI.
Nimeni din cei care au adus argumente contra nu a spus nimic denigrator, nici o injurie, nimic pe langa.
Ce am facut a fost sa punem niste intrebari.
Iar voi, evlaviosii v-ati apucat sa raspundeti cu replici simple si fara logica: invidie, rautate, ... etc si alte absurditati simple si marunte, care NU SERVESC DE LOGICA.
Draga Antonia, evlavia e buna dar nu tine loc de cap si intelepciune.
3. Noi nu am venit sa zicem nimic rau. Si eu personal am, am avut evlavie la parintele Arsenie.
Dar acum ca am mai citit cate ceva,
M-AM OPRIT, SI AM INCEPUT SA-MI PUN NISTE INTREBARI, LA MODUL CEL MAI CORECT .
Nu am injurat, nu am facut nimic. Sper sa gasesc in final niste explicatii corecte.
Dar nu accept niste exaltari duhovnicesti marunte care NU tin de logica duhovniceasca.
Iar tu sa nu ai pretentia sa te asculte cineva cand dai posturi ca asta.
O fi toate lucrurile drepte, dar da si tu o EXPLICATIE. Daca poti, bineinteles.
4. Eu nu contest nimic din ce este bun.
Dar nu uita ca mai sunt 2 lucruri de facut:
SA SE PRONUNTE BISERICA ASUPRA ACESTUI LUCRU si SA SE CLARIFICE lucrurile discutate.
Numai bine