07.08.2014, 18:42:42
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 26.06.2014
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de antoniap
Dragi denigratori ai parintelui Arsenie Boca:
Daca suntei preocupati de corectitudine, vă astept pe topice destinate ecumenismului, pecetluirii, luptei impotriva sclaviei sexuale, masoneriei etc. Deocamdata, cele trei filmultete postate drept marturii denigratoare despre parintele Arsenie Boca contin doar cateva comentarii apreciative. Cu restul comentariilor ce s-a facut? Daca se doreste un dialog real, atunci se pastreaza toate comentariile, nu doar ce convine.
|
-acest video[ https://www.youtube.com/watch?v=w9AAI9iwvkM] eu l-am urcat pe youtube si am lasat toate comentariile chiar si asta :
"HUUOOOOO SECTARE.ecumenistule,masonule,antiortodoxule!!!Te ascunzi dupa nume(numele contului).VAI TIE! daca ai fi fost ortodox nu postai asa ceva chiar si adevarat daca ar fi fost. DEZBINATORULE!!!Cu astfel de parinti(Arsenie Papacioc si Ioanichie Balan) vrei sa faci lumea sa te creada?Cand acesti parinti nici macar cu gandul nu judecau.Ma mir cum de nu ai indraznit sa pui cu Parintele Cleopa astfel de facaturi.NU CREDETI FRATILOR ASTFEL DE PRELUCRARI AUDIO.De ce nu-i si arati pe parinti?Facaturi dastea face oricine si oricand.Asa vrei tu sa provoci tulburare ortodoxilor?Stai calm.Alte metode nu ai mai gasit? CE,NU-L POATE DIAVOLUL SUFERI PE PARINTELE ARSENIE?diavolul din tine?"
|