Citat:
Si unde e partea cu interzicerea femeilor pe muntele Athos?
|
esti turc?
ti-am dat exemplul acela ca sa intelegi ca n-a fost vorba de niciun vis... precum ne acuzi. insasi Maica Domnului cand era in viata a spus ca acolo vor trai barbatii ca ingerii. barbati! nu barbati si femei.
Citat:
Sa iti fie rusine ma ca tratezi femeia ca fiinta umana de calitatea a II-a. Putin respect cand vorbesti CU O FEMEIE SI DESPRE O FEMEIE!
|
eu sunt femeie si nu ma simt deloc discriminata. chiar ma bucur ca exista un loc in care noi, femeile, n-avem acces. ma bucur cand cineva se straduieste sa-si invinga aceasta patima... indiferent ce-ar fi, barbat sau femeie. daca isi poate invinge patima stand izolat de-o persoana de sex opus, atunci sa stea izolat.
Citat:
SI tot nu mi-ai zis CANOANELE SAU DOGMENELE CARE REGLEMENTEAZA INTERZICEREA FEMEII LA MUNTELE ATHOS ALE SF ECUMENIC/PUNCT
|
ideea e ca dogmele si canoanele n-au existat niciodata pana atunci cand a aparut cineva care sa incalce Sf Traditie. chiar si o lege pamanteasca tot asa apare.
Citat:
Este vre-un SF. Apostol care a intemeiat acel loc? Daca DA...te voi crede pe cuvant...
|
nu vreun Sf Apostol, ci Maica Domnului care este mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii.
Citat:
Pe cuvant, voi aveti duhovnici?
|
pe cuvant, dar tu ai? el ce zice despre acest subiect?
uite aici un link..
http://prieteniisfmunteathos.wordpress.com/2007/11/06/%e2%80%9eavaton-ul-sfantului-munte-sl-hirotonia-femeilor/#more-221
si ai putea sa cauti si singur motivul, nu sa te certi cu toti pana ti-l aduce cineva pe tava.