View Single Post
Vechi 12.01.2008, 22:22:54
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

Citat:
Si unde e partea cu interzicerea femeilor pe muntele Athos?
esti turc?
ti-am dat exemplul acela ca sa intelegi ca n-a fost vorba de niciun vis... precum ne acuzi. insasi Maica Domnului cand era in viata a spus ca acolo vor trai barbatii ca ingerii. barbati! nu barbati si femei.

Citat:
Sa iti fie rusine ma ca tratezi femeia ca fiinta umana de calitatea a II-a. Putin respect cand vorbesti CU O FEMEIE SI DESPRE O FEMEIE!
eu sunt femeie si nu ma simt deloc discriminata. chiar ma bucur ca exista un loc in care noi, femeile, n-avem acces. ma bucur cand cineva se straduieste sa-si invinga aceasta patima... indiferent ce-ar fi, barbat sau femeie. daca isi poate invinge patima stand izolat de-o persoana de sex opus, atunci sa stea izolat.

Citat:
SI tot nu mi-ai zis CANOANELE SAU DOGMENELE CARE REGLEMENTEAZA INTERZICEREA FEMEII LA MUNTELE ATHOS ALE SF ECUMENIC/PUNCT
ideea e ca dogmele si canoanele n-au existat niciodata pana atunci cand a aparut cineva care sa incalce Sf Traditie. chiar si o lege pamanteasca tot asa apare.

Citat:
Este vre-un SF. Apostol care a intemeiat acel loc? Daca DA...te voi crede pe cuvant...
nu vreun Sf Apostol, ci Maica Domnului care este mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii.

Citat:
Pe cuvant, voi aveti duhovnici?
pe cuvant, dar tu ai? el ce zice despre acest subiect?

uite aici un link.. http://prieteniisfmunteathos.wordpress.com/2007/11/06/%e2%80%9eavaton-ul-sfantului-munte-sl-hirotonia-femeilor/#more-221
si ai putea sa cauti si singur motivul, nu sa te certi cu toti pana ti-l aduce cineva pe tava.
Reply With Quote