Citat:
În prealabil postat de cristirg
-nu am citit cartea parintelui,care carte anume ?
-nu stiu despre acest conflict dintre Man.Sambata si Man.Prislop
|
Parintele Arsenie Boca are o singura carte + inca una care contine predicile sale. Cartea Parintelui se numeste "Cararea Imparatiei", se gaseste de cumparat sau in format pdf pe scribd. Cartea care contine predicile sale, se numeste Cuvinte Vii, se gaseste pe scribd sau de cumparat. Atat. Celelalte carti sunt scrise in numele sau, furate si modificate, marturii care sunt mai mult sau mai putin adevarate.
La inceputul cartii Cararea Imparatiei este un cuvant inainte, scris de Maica Stareta de la Man,Prislop, Maica care l-a cunoscut pe Pr.personal si care are manuscrisele parintelui in original. Dansa spune acolo ce i s-a luat, ce s-a modificat, ce vorbe i se atribuie Parintelui, conflictul dintre Man.Prislop si Man.Sambata. De asemenea, cartea Parintelui contine anumite afirmatii care se bat cap in cap cu ce spun altii. Nu crezi ca ar fi normal sa citesti ce a scris acest Parinte inainte sa dai cu pietre in dansul? Eu nu inteleg cum putem stii daca x a avut invatatura gresita cand nici macar nu ne obosim sa citim ce a scris x, ci ne luam dupa ce spun altii.