Am nevoie de un sfat
Doamne ajuta . Am si eu o problema poate puteti sa ma ajutati cu un sfat .
Am 29 de ani ,virgin si in sfarsit am cunoscut o fata ,ea are 24 de ani .
Sufleteste simt ca ne potrivim ,dar binenteles ca as astepta cu relatiile intime pana la casatorie ,imi este foarte draga si ei ii sunt drag.
Ea a avut cateva relatii cu baieti ,cand mi a povestit detaliile am ramas foarte intristat si ma deranjeaza ca nu este si ea curata .Intrebarea mea este.Credeti ca o astfel de relatie \(casatorie ) ar putea functiona o sa pot trece vreodata peste acele lucruri pe care le a facut prietena mea ?Mentionez ca ea de cand a avut relatii s a indreptat si tine posturi si se roaga mult . nu am cine pot sa intreb ca sunt intro situatie delicata,nu sunt in tara .Cand am inceput sa vorbesc cu ea mi a spus ca a avut realtii intime ,si m am gandit la evanghelia cu cei doi datornici ,si ca cel pe care datora mai mult o sa iubeasca mai mult .Si cu acest gand am trecut peste acest aspect dar nu m am gandit ca o sa fie asa de greu ,sufar mult din cauza asta ,ea a avut tot felul de relatii intime ,nenormale ,am si plans din cauza asta.Va rog din suflet poate ma ajuta cineva cu vreun sfat .
|