View Single Post
Vechi 05.07.2014, 17:54:56
Iliana Iliana is offline
Member

Data înregistrării: 14.02.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Si mie mi se pare foarte bine spus! Numai ca Fallen nu vrea sa inteleaga! Pacat! Tare mult o sa mai regrete ca nu pune punct acestei relatii... Am fost intr-o situatie oarecum aasemanatoare si stiu ce inseamna. Si, la un moment dat, am simtit nevoia sa ma spovedesc si sa ma impartasesc (n-o facusem de 20 de ani!), iar preotul la care m-am dus mi-a spus cam asa: pune capat acestei relatii nu azi, ci ieri! Si bineinteles ca mi-a recomdat sa nu ma impartasesc. N-am pus capat chiar atunci, dar am facut-o peste vreo 5 luni. Si am inceput o alta viata.
Dar sa revin la Fallen, repet, nu pot s-o inteleg! Atatia ani, cu un barbat care nici macar n-o iubeste, de ce?? Pentru ce? Isi iroseste viata, in conditiile in care stie (sau cel putin ar trebui sa stie ) ca nu e deloc bine ce face! Si nici macar nu e fericita, sau ma rog, n-are macar acea asa zis fericire pe care cred unele femei c-o au traind in felul acesta. Nu e fericita, nu e nici macar multumita, nu sta din interes cu el( sper), n-o iubeste, si sunt convinsa ca nici ea nu-l iubeste( poate doar i se pare, acum...) stie invataturile Bisericii si totusi...
Greu de inteles!
Dar sunt convinsa ca intr-o zi se va elibera! Si sper ca va fi curand acea zi!
Doamne ajuta!
Reply With Quote