View Single Post
Vechi 03.07.2014, 12:21:31
MaryuS's Avatar
MaryuS MaryuS is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.09.2010
Religia: Ortodox
Implicit Intarirea Credintei

Buna ziua,
As dorii sa va intreb pe utilizatorii mai experimentati, mai credinciosi ca mine cum reusesc sa aibe o credinta foarte puternica in Dumnezeu?
Spun asta datorita faptului ca sunt un foarte slab credincios...si parca oricat m-as chinuii sa cred in El in imediata secunda imi vin in cap idei preconcepute precum daca Acesta nu exista, nu L-a vazut nimeni, te inchini degeaba...si in tot acest timp imi vine in minte imaginea diavolului si imediat mi se ridica un pic parul dupa mine de parca mi-ar 'sta' in ceafa sufland aer rece spre mine...nu stiu cum sa fac sa imi intaresc credinta pentru ca stiu ca acolo Sus exista El si vegheaza asupra mea...tin sa mentionez ca am reinceput sa citesc Sf Biblie cate un pic insa imi lipseste ambitia...
De mult timp nu am mai intrat in Biserica, de ceva ani circa...de spovedanie si impartasanie nici nu se pune discutia...am pacatuit si pacatuiesc intr-una deoarece sunt o persoana care se lasa foarte usor influentata...ma simt slab in credinta si imi este teama pentru viitorul ce va sa vina...
Vreau sa fiu din nou acel copil care mergea cu bunica la biserica in fiecare Duminica...offf tare m-as bucura daca m-ati putea sfatuii cu o vorba, cu vreun fapt, cu vreo rugaciune pe care o rostiti pentru a va apropia de Dumnezeu...simt ca El pe fiecare zi ce trece se indeparteaza de mine...mai ales noaptea...in timp ce necuratul e tot mai aproape.

Sper ca nu v-am deranjat cu 'interventia' mea...
Va doresc sa aveti parte de pace si bucurie in suflet alaturi de cei pe care-i iubiti.
Doamne ajuta! Amin