Citat:
În prealabil postat de leonte
Nu sunt teolog nici cu acte nici fara. Abia incerc sa imi fac dosarul de inscriere. Sunt un ticalos ca si tine, care fac umbra pamantului.
Nu stiu de unde ai dedus ca nu am auzit despre pacatul respectiv. Eu doar am intrebat ce anume intelegi tu ca se intampla in timpul acestui pacat si cum se manifesta acea "neiertare". Adica ma interesa parerea ta, nu un raspuns teologic, academic.
Tot in contextul parerii personale m-am exprimat si eu cand am afirmat ca nu ai inteles taine Jertfei. Este parerea pe care mi s-a format citindu-ti cateva din postarile tale. Pe mine asa m-a dus mintea sa deduc. Daca e gresit, cu siguranta urmatoarele tale raspunsuri imi vor schimba parerea.
|
1. Din moment ce candidați la Master în teologie - se presupune că sunteți absolvent al facultății de teologie/ licențiat în teologie. Prin urmare sunteți teolog cu acte.
2. Nu-mi permit să am păreri personale pe tema respectivă. Citiți aici o scurtă explicație de la Sf. Nicolae Velimirovici citire :
http://www.doxologia.ro/cuvant-de-fo...cate-oricat-de
3. Părerea dvs. despre mine vă privește. Eu nu consider că am nimic să vă demonstrez.