View Single Post
Vechi 11.01.2008, 13:18:05
cod_gabriel cod_gabriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.04.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de router
Te invit sa recitesti pasajul inainte sa spui inventii.Ca sa iti usurez munca o sa il repostez.

2 În ziua întâi a săptămânii (Duminică), fiecare dintre voi să-și pună deoparte, strângând cât poate, ca să nu se facă strângerea abia atunci când voi veni.
3 Iar când voi veni, pe cei pe care îi veți socoti, pe aceia îi voi trimite cu scrisori să ducă darul vostru la Ierusalim.
4 Și de se va cuveni să merg și eu, vor merge împreună cu mine.

Rezumat: Dumminica sa strangeti fiacare dintre voi cat poate ceva daruri,ca sa nu se faca strangerea cand sosesc eu. DE CE? Pai eu cand vin darurile sa fie gata stranse , si sa trimitem pe cei alesi , si uneori sa plec si eu cu ei.

E cat se poate de limpede.
1.Duminica strangeti
2.Dminica cand vine eu sa fie stranse deja.
3.Dminica cand ajunng eu "2" fiind deja verificat, sa putem pleca cu ce a-ti strans.

Cred ca de data asta inventiile la care te-ai bagat te-au ametit putin. Carevasazica , ei strang duminica , pentru ca sa le trimita cand ? vineri?? ca asa speculeaza gabriel :D

Se vede de la o posta ca Pavel vorbeste de o trecere prin localitate. Ei sunt rugati sa stranga inainte sa soseasca. Cand el soseste se ia ce s-a strans si se pleaca.

Ehe, ce bine ar fi daca ai ramane la ceea ce e scris , nu la ce nu e scris acolo.

Partea amuzanta e ca , chiar Biblia ortodoxa iti raspunde la intrebari, punand in paranteza : Duminica.
Iata inselaciunea fatisa. Deja nu mai poate fi vorba decat despre inselaciune deliberata si absolut clara:

"Iar când voi veni, pe cei pe care îi veți socoti, pe aceia îi voi trimite cu scrisori să ducă darul vostru la Ierusalim."
Acesta este textul citat chiar de musiu router, ca mi-am pierdut orice urma de respect pentru acest musiu.

Si iata cum citeste el:
1.Duminica strangeti. - adevarat
2.Duminica cand vin eu sa fie stranse deja. - FALS! Nu scrie deloc ca el vine duminica. Nu ca ar avea vreo importanta daca ar veni duminica, ci din contra ar intari punctul meu de vedere. Dar nu scrie asta!
3.Duminica cand ajunng eu [b]"2" fiind deja verificat[/size], sa putem pleca cu ce a-ti strans.
Auzi, "2" l-a verificat deja!! :D:D:D

Musiu, lasa inselaciunea ca tupeul nu tine loc de adevar. Cauta-ti niste bieti semianalfabeti fomisti sa-ti exersezi puterile de convingere, acolo s-ar putea sa reusesti, daca vii si cu ceva ajutoare.

Reply With Quote