View Single Post
Vechi 12.06.2014, 06:27:05
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana_2014 Vezi mesajul
Buna ziua.
Din pacate nu mai suntem impreuna. Nu am avut de ales. daca am fi continuat s-ar fi intamplat multe lucruri grave si multi oameni ar fi avut de suferit, unii chiar nevinovati..toate astea pentru ca noi sa nu ne casatorim. S-a ajuns prea departe cu atata rau...Stiu ca nu se mai poate face nimic, dar sufar enorm. Ma rog sa pot trece peste asta, dar pur si simplu nu reusesc..
Daca aveti vreo sugestie...ceva sa ma faca sa nu mai simt golul din suflet...va rog sa imi spuneti.
Un mic foc de paie,o sa-ti treaca in 2-3 luni.
Realizezi si tu ca daca nu ai trecut de etapa asta cu bine,nu prea miroase a iubire adevarata :)
Daca si tu ai dubii despre acea persoana atunci ar trebui sa-ti asculti mai bine"instinctul"...care, uneori este chiar ingerul pazitor soptindu-ne in ureche sa nu luam vreo decizie pripita.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote