View Single Post
Vechi 11.01.2008, 05:49:58
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de dillema
Eu stiam ca Biblia, dar ma rog...
Dupa Biblie s-a continuat cu traditia . Sf Duh a contiuat sa ne vorbeasca prin "cartea" Traditiei. O gasesti in multe "volume" la Librarie. Acolo scrie si de Sf Munte unde femeile au intrat din greseala fugarind probabil niste caprite. Asta nu inseamna ca acum au apasat pe butonul Armaghedonului,... desi poti sa stii ce mecanisme se pun in miscare?

In schimb eu unul cred ca Antihristul s-a nascut deja...
D-zeul meu e HRISTOS. Al tau care este? Traditia?
Traditia nu are caracter de inspiratie divina, ci sunt sfaturi si marturii, invataturi morale si spirituale ale sfintilor parinti, obiceiuri care se aplicau in acele perioade ale societatii si te ajuta sa tii calea dreapta.
Biblia are caracter inspirat divin, iar Noul Testament cuprinde invataturile si activitatea Mantuitorului, pe care daca le respecti te vor ajuta sa te mantuiesti.

Chestia cu Muntele Athos este o noua inventie fara noima si misogina. Mantuitorul a venit pentru toata lumea sa ne mantuiasca SPUSA CLAR IN BIBLIE fie femeie fie barbatsi subit vine unul si zice ca a visat-o pe Maica Domnului care interzice femeii sa mearga pe Muntele Athos, practic sa impuna prapastie intre barbat si femeie si cica in numele MAICII DOMNULUI! Bine macar ca nu incep sa omoare femeii in numele lui D-zeu cum fac musulmanii
Reply With Quote