View Single Post
Vechi 08.06.2014, 00:07:16
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
1. Cararea imparatiei nu am citit-o
Ceea ce bănuiam s-a adeverit. Majoritatea bârfitorilor nu au citit scrierile părintelui (cele scrise de el).
Înainte de mai face afirmații nefondate te invit să citești „Cărarea” și apoi te las pe tine să tragi o concluzie.

Citat:
Si da la inceput mi-a placut enorm de mult, dar dupa acele filme am inceput sa am dubii
Vezi ce face iți? Te ispitește. Prin cine? Prin clevetitori.

Citat:
" Îți repet, nu avem noi de unde ști ce a vrut părintele să ne transmită. Și chiar dacă a greșit pictându-l pe Sf. Francisc " ok sa o luam asa, parintele a facut teologia, daca era vreun om de rand nu aveai ce sa spui, dar dupa faci facultatea de teologie nu mai ai scuze.
Faptul că l-a pictat nu înseamnă nimic, dogmatic vorbind. Nimic din ceea ce a zis, a făcut sau a pictat nu ține de dogmă, nici un sfânt nu este infailibil. Nu avem noi de unde ști ce a vrut părintele să ne transmită. Părintele a fost și este un „munte” și puțini ajung să-l înțeleagă. Unii caută „minuni” și le primesc. Alții caută ajutor și primesc. Alții îl judecă fără să știe mai nimic de viața și scrierile părintelui. Alții sunt rezervați. Te las pe tine să alegi din ce grup să faci parte.

Citat:
Inca o chestie de ce i s-a facut acatist? e cumva canonizat si nu se stie?
PS Daniil, ucenic de al părintelui Arsenie Boca, a spus să nu ne grăbim în a face acatiste sau alte lucruri fără acordul BO.
Reply With Quote