Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut
Eu te intreb una, tu deviezi cu o intrebare, de cand si pana cand trebuie sa fim asa infocati?
|
Întrebarea e la subiect. Poate îmi răspunzi într-un final (la fel și celorlate întrebări). Ai citit „Cărarea împărăției”? Ce știi de părintele Arsenie, în afară de bârfele care circulă? Ai cercetat dacă cele ce se aud sunt și adevărate. Sau îți place bârfa și vrei să o îmulțești?
Citat:
Si chiar is curios ce a vrut sa ne transmita, lumineaza-ne.
|
Eu așteptam de la tine o luminare. Tu ai deschis subiectul, nu eu. Dacă tot ai deschis subiectul poate ne explici ce înțelegi tu prin acea pictură și de ce automat ar trebui să fie considerat părintele eretic. Îți repet, nu avem noi de unde ști ce a vrut părintele să ne transmită. Și chiar dacă a greșit pictându-l pe Sf. Francisc, este om fără de greșeală?
Citat:
Si apropo nu ai de unde sa stii daca s-a mantuit si diavolii fac minuni,
|
Să înțeleg că tu știi? Fii sigur că acea pictură nu l-a împiedicat spre mântuire.
Citat:
eu nu pacatuiesc cu nimic daca nu cred in el, si mai ales ce interes ar avea acei parinti? sa-l denigreze?.
|
Păcatul tău este că vorbești fără să fii documentat. Faci afirmații bazate pe bârfele altor bârfitori. Nici unul dintre cei care au făcut afirmații despre părintele nu i-au citit scrierile și nu au cercetat dacă afirmațiile respective sunt fondate. Apoi nu au cercetat ce viață a avut părintele, ce model a fost pentru mulți alți duhovnici.
Nimeni nu te obligă să crezi în sfințenia părintelui Arsenie, ai tot dreptul să fii rezervat. Însă, grijă când răspândești minciuna.
Citat:
Ai citit mesajul lui CristianR de mai sus?
|
Da, l-am citit. Are tot dreptul să fie rezervat. Îi respect această alegere. Dar, citește cu atenție, el nu clevetește.