Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Alin, asa cred ca ar fi normal, ca totusi, trecand prin viata sa ne mai inteleptim.
|
Referintele tale despre normalitate n-au nici o relevanta vs. realitate.
Citat:
Nu mi se pare normal sa te comporti la 50 ani ca o adolescenta indragostita care nu isi da seama cand face un lucru pacatos.
|
Cei care judeca cu usurinta risca sa faca aceleasi lucruri pentru care judeca pe altii.
Citat:
In legatura cu preotul, eu zic ca ambii , si sotul si sotia trebuie sa mearga, impreuna, la duhovnic, sa poarte o discutie deschisa, impreuna cu duhovnicul, despre problemele ce le intampina ca si familie si apoi sa se spovedeasca fiecare separat.
|
In situatii de genul asta, problemele nu se rezolva cu "o singura sedinta" de cateva minute.
Si nu cred ca astfel de intalniri in 3, cu orele, sunt in "fisa postului" la duhovnic.
Citat:
Daca persoana in cauza ar proceda astfel nu ar mai fi suspiciuni in legatura cu noul duhovnic.
|
Nu, nu cred ca asta rezolva problema suspiciunilor.
Restul nici atat.
Citat:
Solutii exista, insa numai sa se doreasca.
|
Ce propui tu nu este realist, ca si conceptiile tale despre "normal" care n-au legatura cu realitatea.
Si toate acrobatiile astea pentru ce, ca sa ne inscriem in parerea, poate subiectiva a duhovnicului respectiv despre psiholog, ca si cand n-ar putea fi alt duhovnic, cu alta perspectiva la capitolul asta?
La fel de bine putea sa nimereasca la un duhovnic cu obsesia cipusoarelor, si sa-i puna sa renunte la cardul bancar si pasaport, asta inseamna ca era mai usor, sa faca ce i se cere sau sa caute unul fara obsesiile astea?