Imi cer scuze ca am lasat discutia in aer, mai devreme. Poate sunt subiectiva, dar temerea mea personala e ca daca cineva dinafara ar deschide ochii pe discutia asta (de ex al meu aseara mi-a luat tableta si mi-a fost teama ca va vedea) si-ar putea face idei gresite cum ca asemenea incidente se intampla frecvent in biserica noastra si poate chiar ar incerca sa ia masuri spre a-si impiedica sotia si copiii sa mai frecventeze asa des biserica si mai ales duhovnicii. Ca sa nu mai spun ca lumea e plina de persoane, femei in general, care sustin ca ele personal sau alte rude, cunostiinte, au fost victime ale unor tentative de abuz sau comportamente, propuneri indecente din partea unor slujitori. Acum nu neg posibilitatea ca ele insele sa fi provocat prin tinuta, comportamentul lor, atragandu-si astfel mustrari, pt ca apoi, de ciuda, sa afirme exact contrariul; cert este ca multa lume le ia in serios si se tem, evita sa mai mearga la preoti, din cauza asta. Nu e cazul de fata, insa sunt numeroase caile prin care vrajmasul incearca sa ne indeparteze de biserica.
|