View Single Post
Vechi 01.06.2014, 21:09:47
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian494 Vezi mesajul
Eu nu am nici o tradiție religioasă cum ai tu. Nu doctrinele lui Luther mă mântuie...în primul rînd niciodată n-am citit ceva despre el dar îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru modul în care s-a folosit de el. Isus Hristos este singurul care ne dă Mântuirea așa că eu îi urmez Învățăturile Lui.Că Dumnezeu s-a folosit de Luther pentru a aduce o trezire spirituală e just,Europa avea nevoie de așa ceva la fel cum a avut nevoie și de Wycliffe și mulți alții pentru a lupta împotriva persecutorilor și pentru a aduce libertatea creștină și Învățăturile Biblice deasupra Tradiției omenești.

Învățăturile lui Dumnezeu sunt pe placul inimii mele. Ce nu-mi e pe plac e cultul icoanelor, închinarea la moaște, la Sfinți, rugăciunea pentru morți, pomana pentru morți lucruri care conform Scripturii nu sunt pe placul lui Dumnezeu.
Sunteti un ignorant daca sustineti ca nu aveti o traditie religioasa si dovediti si lipsa de cultura generala.

Ganditi mai bine inainte sa vorbiti si, daca o sa o faceti, o sa gasiti suficiente elemente care sa ateste existenta unei traditii. Daca nu stiti nimic de Luther dovediti ca nu aveti nici macar o minima cultura, si atunci cum va permiteti sa acuzati ortodocsii de ceva?

Luther a fost un slujitor al dracilor asa cum sunteti si d-voastra.

In fine, eu nu cunosc un ortodox care sa intre pe forumurile neoprotestantilor sectari ca sa jigneasca sau sa faca prozelitism. D-voastra de ce intrati aici? Nu va e destul ca sunteti ratacit, mai vreti sa rataciti si pe altii?

Last edited by aubergine; 01.06.2014 at 21:11:56.
Reply With Quote