View Single Post
Vechi 01.06.2014, 14:41:33
Lucian494 Lucian494 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.05.2014
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Mi se pare mie sau lenea e un pacat?

Eu sunt de acord cu tine. Problema este ca nu esti consecvent. Daca ai fi tacut era o treaba. Problema ta e ca taci cand nu ai raspuns. Si problema nu e ca nu le stii pe toate, problema e ca nu ai raspuns in punctele cheie care ar trebui sa iti defineasca tie credinta.

"Multi Imi vor spune in ziua aceea: Doamne, Doamne, oare nu in numele Tau am profetit? si nu in numele Tau demoni am scos? si nu in numele Tău multe minuni am făcut?
Si atunci le voi marturisi: Niciodata nu v-am cunoscut pe voi. Departati-va de la Mine, voi, cei ce lucrati fărădelegea!"

Nu le cunosti pe cele mantuitoare. Le cunosti pe cele instituite de cativa rataciti de maxim cateva sute de ani. Doar ca nu recunosti sau nu constientizezi asta. Oricare variata e la fel de grava.

Tocmai de asta nu dai dovada.
Da așa este și mă rog Domnului să-mi dea biruință împotriva acestui păcat...

În primul rînd am răspuns Biblic la toate întrebările tale pe cînd tu la ale mele nu ai.

Așa cum am mai spus...la mine tradițiile sunt egal cu 0 ce contează pentru mine e Cuvîntul lui Dumnezeu nu povești spuse la 200 de ani după moartea apostolilor.

O întrebare la o erezie de-a ta...Cum ne poate mîntui Fecioara Maria care se odihnește în țărîna Pămîntului? A murit ea pentru noi păcătoșii ca să ne mîntuiască?

Și chiar vă rog frumos toți care nu aveți un subiect Biblic de discutat nu vă mai obosiți să scrieți că nu vă voi răspunde. Vă spun astfel pentru că știu că după spuneți că nu am ce spune,evit astfel de discuții pentru că nu vreau să păcătuiesc, eu am venit aici să lămuresc lucruri esențiale nu vreau să pierd vremea cu discuții despre culte și nu mai știu ce.
Vă mulțumesc

Last edited by Lucian494; 01.06.2014 at 14:48:22.
Reply With Quote