Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare
Nope.Biserica Ortodoxa este opera Duhului Sfant.Este singura biserica a Adevarului.
Restul, nush ce studiati.
Iar ce am eu impotriva voastra, este ca cititi Biblia si interpretati cum vi se pare voua cam ce scrie acolo, ceea ce duce la erezie.Voi nu cautati Adevarul,voi cautati modalitatii de a va extinde sfera de influenta.Voi va folositi de Biblie si de invatatura crestina pentru a va promova propriile
voastre interese.Iar apoi asemnea unui virus, incercati sa faceti o copie a ereziilor voastre, pe oricine intalniti.
PS:daca cauti adepti pe aici, nu o sa gasesti pe nimeni.Aici "satul" este pazit bine de "dulai "

|
Dacă într-adevăr este Biserica adevărului de ce apar practici precum Închinarea la moaște, la apostoli, de ce praznice de ce rugăciuni pentru iertarea unei persoane moarte? Doresc argumente Biblice.
Eu unul am găsit Adevărul și acel adevăr este Isus Hristos. Și acum vă întreb pe dumneavoastră ce aș avea eu de câștigat? Ce interes aș avea eu? Ce câștig aș primi decît moartea veșnică dacă este așa cum spuneți dumneavoastră că predic aceste erezii...dați-mi exemplu de o erezie pe care eu am spus-o.
eu nu caut adepți, eu doar doresc să dezbat anumite subiecte pe care nu le înțeleg