View Single Post
Vechi 26.05.2014, 22:19:08
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
...Dupa o semnatura ca aceasta -Detest misticismul, supusenia si evlavia turmei- nici nu-i de mirare ca suntem atat de suspiciosi! Haideti sa-L lasam pe Dumnezeu sa faca ce stie El mai bine, ca dupa voi, toti sunt rai, mincinosi si vor ceva. Poate aveti dreptate, dar daca totusi nu? Iar daca aveti, ce poate fi mai rau decat este deja? Ce informatii "secrete" sunt nistre amarati ca noi in stare sa furnizeze? Cred ca politica asta (sau poate fotbalul) v-a dereglat in mare parte buna-randuiala a cugetului!...
Stimate domn, inainte de 1989 romanii se intrebau tot asa: "Ce poate fi mai rau?". Sub uzurpatoarea domnie a Vrajmasului, caruia ii sunt date toate stapanirile lumesti, dupa cum scrie in Sf. Evanghelie, intodeauna e loc de mai rau. Habar nu aveti ce pot scoate mintile indracite ale unor psihologi si sociologi ai serviciilor secrete din niste informatii statistice "de profil".
P. S. Nu vad nimic rau in semnatura mea. E o declaratie de scepticism si punere-in-garda permanente, si mi le asum.
Si fiti atent cu formularile: ma refer la ce am subliniat.