View Single Post
Vechi 26.05.2014, 14:18:58
Bogdan185 Bogdan185 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.05.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Am o intrebare:
Ce inseamna , citez "deschis la schimbare" ?

[i]1.Pai si de unde stii ca cel care il completeaza este serios ?

2.De unde stii ca cel care il completeaza are bune intentii sau nu ?

PS:scopul tau este sa rezolvi o problema cu care se confrunta Bisierica Ortodoxa sau sa faci o teza de doctorat pe tema ca exista probleme ?
Cine decide sa completeze inseamna ca are ceva de afirmat in mod pozitiv sau negativ...
Prin demersul meu am dorit doar „sa ajung” intr-un mediu in care „biserica” (am pus intentionat „b”) ajunge doar din când in când si nu prin membrii ei cei mai avizati. Dacă nu e loc de un astfel de demersuri intr-un forum „Ortodox” si mai ales „creștin” atunci rog moderatorii sa inchidă topicul.... Daca nu, eu nu voi da curs polemicilor. Daca doream un rezultat uniform, trimiteam formularul doar prietenilor si „credinciosilor”, dar nu asta e intentia....

Daca de asemenea considerati ca printre membrii comunitătii Crestinortodox.ro nu se află persoane care ar trebui luate in seamă când isi exprima o părere, de asemenea va rog sa cereti moderatorilor sa inchidă topicul....
(se confirmă zicerea: „Nici un profet nu e bine primit în țara lui”.......atata timp cat suntem autosuficienți nu vom putea face niciodată Misiune in BOR, si in nici un caz nu in mediul virtual unde nu stim niciodata intentia/gandurile celui cu care vorbim....in spatele oricarui pseudonim se poate afla un lup in piele de oaie - fara aluzie sau intentie rea la adresa utilizatorului care a initiat polemica)

Pe forumuri „necrestine”/ „neortodoxe” initiativa a fost primita cu altă deschidere. poate acolo trebuie sa fiu mult mai atent....

Nu la intamplare am pus rubrica referitoare la confesiune..... de cele mai multe ori o idee buna vine ascultand pe toti care au ceva de spus si abia apoi emițând sentinte....

Poate ar fi mai bine sa scriu o lucrare in care sa spun ca nu sunt probleme/ totul e ok/ roz in BOR si nu mai e loc de schimbare... Scimbarea o vor face altii care vor identifica BINE problemele cu care se confruntă credinciosii ortodocsi, acestia fiind de cele mai multe ori Eterodocsi, si vor gasii mijloacele necesare sa ajungă langa semeni.

Imi cer iertare pt cei care au citit/vor citi aceste postari de la începutul unui topic ce se dorea sa fie altceva decât o noua „dispută” in cadrul ortodoxiei. Daca cineva consideră ca poate avea o contributie la schimbarea problemelor din ortodoxismul romanesc, ii invit sa nu tina cont de postările acestea si sa arunce o privire asupra chestionarului. Sunte-ți liberi sa il completati sau nu.

Vă doresc o zi bună!

Last edited by Bogdan185; 26.05.2014 at 14:39:53.