Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Imi pare rau dar nu te cred. Nu cred ca tu crezi ca ai gresit. Eu cred ca tu o vezi ca o incalcare a unei reguli si nu ca pe un pacat si o greseala.
Nu este vorba sa te minti pe tine, nici pe Dumnezeu. Este vorba sa constientizezi ca ai gresit si sa reconsideri fapta pe care ai facut-o. Si nu este vorba despre a schimba trecutul, ci de a te schimba pe tine. Oricine se poate schimba oricand. Are nevoie doar de vointa si sa inteleaga ca starea in care se afla nu este cea corecta.
Ca sa iti para rau trebuie sa intelegi niste lucruri pe care din pacate tu nu le intelegi. Nu intelegi dragostea lui Dumnezeu si dragostea de Dumnezeu. Daca ai intelege-o ti-ar parea rau si ai regreta ca ai gresit in fata lui Dumnezeu. Nu constintizei ca este un pacat. Daca i constintiza, la fel, ai regreta.
Si ca sa iti dau un exemplu. Ce te-ar face pe tine sa crezi ca este ceva in neregula cu un criminal in serie care atunci cand este prins declara ca intelege ca a gresit,ar ca nu ii pare rau?
|
E interesant de stiut ca, criminalii in serie de obicei ciar stiu ca u gresit, dar nu le pare rau. Asta nu e o noutate pentru nimeni. Se numesc psihopati; stiu ca moral si legal au gresit, dar pur si simplu nu regreta.
Dar de la a avea relatii inainte de casatorie la fi un criminal in serie e cale lunga; nu pot compara doua lucruri de genul asta. Eu prin faptul ca am avut relatii inainte de cununie nu am facut altcuiva rau, pe cand un criminal in serie a curmat vieti; nu le amesteca.