Citat:
În prealabil postat de Corinusha
dupa cum am mai spus, eu nu cred in religii; m-am saurat sa aud la toate religiile si confesiunile ca la ei e Adevarul? Care adevar? De peste 2000 de ani decand a aparut crestinismul si pe peste alte mii de ani de cand au aparul alte religii ale lumii tot asta se sustine de catre fiecare in parte. In miile astea de ani si daca Adevarul ar fi fost la doar una din aceste religii, acesta s-a deformat; sa nu uitam ca totul s-a transmis muulta vreme ca prin telefonul fara fir si informatia s-a modificat/degradat sau/si s-au adaugat/scos chestii. Si e normal sa fie asa. Orice e transmis o buuna bucata de timp pe cale orala isi modifica forma mai mult sau mai putin.
|
Adevărul nu se poate deforma. Doar percepția noastră asupra Lui. Chiar dacă prin transmisiunea orală se mai schimbă forma, rămâne sâmburele de adevăr pe care sulfetul nostru îl poate percepe, dacă vrea cu sinceritate.
Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Si prefer sa am propriile mele pareri decat sa preiau orbeste parerile cuiva, fie ca gresesc, fie ca nu; dac gresesc, voi suferi consecintele, iar daca nu, atunci ies castigata.
|
Ar mai fi posibilitatea să înveți de la alții... dar e alegerea ta. Credința nu înseamnă a prelua orbește părerile cuiva.