View Single Post
Vechi 21.05.2014, 22:23:49
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Lucian, daca as fi fost banat (de 2 ori?), as mai fi putut sa scriu, asa crezi tu? Ti-am dat si pe privat un mesaj in care-ti spuneam sa termini cu aceste apropouri nefondate ... dar vad ca nu te lasi. Iti spun inca o data, termina cu prostiile, NU TI-E RUSINE?

Sa inteleg ca daca altii au facut atacuri la persoana pe forum, asta e o scuza pentru acest atac abject al lui AlinB ?
Te mai consideri si credincios pe deasupra ? Esti cumva calugar de dai sfaturi asa apasat ? Nu prea cred ...

Lucian, acest atac abject al lui AlinB la Corinusha sper sa fie sanctionat de adminul acestui forum.
Cat de prosti crezi ca suntem?
1. Ai aceleasi "pasiuni" si abordezi aceleasi subiecte ca si cealalta personalitatea a ta "Mandea"
2. Ai acelasi pareri.
3. Ai acelasi stil de a scrie (uita-te pe postarile de pe userul pe care ai fost banat si pe postarile actuale si ai sa intelegi).
4. Ai "aparut" dupa cateva zile dupa banarea pe celalalt user.

Si ca sa iti raspund la afirmatia referitoare la mine: da-mi un exemplu cu privite la un "sfat apasat" pe care l-am dat.
Si am primit mesajul pe privat la care ti-as fi raspuns daca nu blocai accesul la a primi astfel de mesaje ca nu ma intereseaza sa intru in dispute inutile cu tine. Si chiar nu ma intereseaza. Am afirmat ce am afirmat si m-am oprit. In schimb nu m-am putut abitine sa nu iti raspuns tinand cont de cat de abjecte au fost afirmatiile si atacurile tale astfel incat sa iti permiti sa dai lectii de moralitate.