View Single Post
Vechi 21.05.2014, 13:16:02
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Corinusha nu vrea sa vada padurea ca tocmai a gasit un copacel de care sa se lege ca nu are scoarta bine placuta la atingere :)
Alin, daca vrei sa imi zici ceva, zi-o pe sleau, nu a lua cu paduri si copaci, bine? Poate-s mai proasta de fel si nu integeg. Sau, nu mai zi nimic.
Da, stiu, e mai usor sa ne ascundem dupa deget decat sa zicem in fata ce avem de zis, stiu asta...

Zi, Alin, tot nu imi pare rau si nici nu imi va area pentru ca amavut relatii intime cu sotul inainte sa fim casatoriti; de altfel, e singurul cu care am avut relatii intime. De ce mi-ar parea rau? Stiam ca ne casatorim, stiam ca ne iubim, eram dja impreuna d catia ani, asa ca, care e problema?? Daa era asa mare pacat sigur DUmnezeu nu imi ingaduia sa a casatoresc cu el, tocmai ca sa imi dauseama ca am gresit. In plus, lucrul o data acut, nu-l mai potischimba. I, daca as zice a imi pare rau ca amavut relatii cu el inantede casatorie ar fi a si daa as zice ca acum imi pare rau ca am relatii cu el. E tot acelasi el. Pacat sau nu, acum sunt casatorita cu el, atat la sarea civila, cat si la Biserica.
Reply With Quote