Nu, nu am priceput. Argumente nu prea exista nii pentru afirmatia ta, nici pentru a mea. Pentru ca studiile accepta ambele teorii. Poti avea vise erotice si doar pentru ca, la un moment dat ai auzit pecinva ca injura, sau ai vazut doi oameni ca se saruta. Si nu prea visezi ce e in capul tau, visezi mai mult lucruri din jurul tau; tot ce visezi are legatura cu lumea concreta, dar poti visa intr-o maniera care nu are legatura cu realitatea. Ai visat vreodata ca esti lovit de fulger, de exemplu?
Eu am visat asta, de vreo 2 ori, dar totusi, fiindca nu am fost lovita de fulger (Doamne ajuta sa nici nu fiu) nu stiu cum e in realitate senzatia, sau dac exista vreo senzatie, insa in vis am simtit foarte bine anumite lucruri care haba nu am daca le poti simti sau nu intr-o situatie de genul.
Nu ai de unde sa si daca vrei sa te casatoresti cu o persoana pana nu te implici emotional in relatia respectiva, cel putin pana la un punct. Iar daca sti ca te casatoresti cu persoana respctiva, nu e tot aia daca aveti contacte intime acum sau dupa 2 ani, dupa nunta? Nu e tot omul ala, tot relatia aia, tot sentimntele alea? Ca daca nu ne simteam bine si in aspectul asta era posibil sa ne espartim? Acelasi luru se poate intampla si dupa casatorie. Oricum se putea ajunge la pacat, pentru ca eu nu-s genul deom care sa raman intr-o relatie doar pentru ca deh, ne-am casatorit, dar noi de fapt sa nu ne intelegem intr-un punct major ce tine de relatie. Exact asa cum intelegerea, respectul si comunicarea sunt importante, tot asa e si sexul. Daca una din astea nu merge, atunc relatia are sanse sa se termine repede sau incet si urat. Stiu cazuri, si deoameni care au ramas in relatie pt ca sunt casatoriti si tot timpul is faceau reprosuri unul altuia din diferite motive, stiu oameni care au ramas in relatie pentru ca trebuia sa se casatoreasca, iar apoi au divortat in prima luna fara sa stie nimeni, si stiu si oameni care s-au espartiti pentru ca s-au schimbat in urma unor experiente tragice. Daca e sa te casatoresti cu cineva, o vei face, fie ca ai relatii intime inainte, fie ca nu ai. Pentru mine a fost important sa cunosc omul cu care m-am casatorit din ca ma multe aspcte si in cat mai multe situatii. Altfel ne puteam casatori dupa 1-2 ani de relatie, sau chiar mai putin.
|