Subiect: reiki
View Single Post
Vechi 13.05.2014, 13:01:03
MadnZz MadnZz is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.11.2013
Implicit

Rectific. Imi pare rau. Omul are puterile necesare pentru a canaliza energia lui Dumnezeu. El vindeca, nu omul.

Da... Am patit si accidente de cand m-am apucat, dar toate au fost spre binele meu, mi-am invatat lectiile de rigoare.

Dracii vor face bine doar daca exista un rau ascuns pe care pot sa-l faca. Sunt oameni care practica de mult mai mult timp si inca nu s-a intamplat acel rau. Un demon nu te poate manipula, IN ABSOLUT NICI UN FEL, daca nu il inviti cu liber arbitru. La ce ma refer : vei intra in "rezonanta" cu tot ce e negativ daca gandesti ganduri negative si te abati de la calea vietii tale, in care lucreaza numai Domnul si puterile ceresti pentru ca tu sa-ti inveti lectiile de rigoare dintr-o viata. Daca nu ai ganduri negre, si esti mereu pozitiv, nu se poate apropia nici mama lui de demon de tine.

Daca dracii vindeca si fac minuni, atunci cum explicati ca si Iisus Hristos facea minuni ? Tot draci ? Nu cred. Sunt sigur ca a si zis ca daca il urmam pe el, putem face aceleasi lucruri, ba chiar mai bine !

Iisus a fost cel mai mare maestru iluminat. L-au urmat si altii, chiar daca nu in crestinism. Religiile adevarate se aseamana extraordinar de mult cu crestinismul. Religia nu mai este ce a fost creeata sa fie. Chiar credeti ca in atatia ani de cand exista cele mai vechi religii de pe planeta noastra nu au fost schimbate nicicum de manipulatori ? EI au fost cei care au fost condusi de draci ca sa ascunda adevarul fata de noi. Inaltul cler din timpuri, care se juca cum vroia cu oamenii care ii credeau pe ei trimisii lui Dumnezeu.
Reply With Quote