Subiect: PROPUNERE
View Single Post
Vechi 09.01.2008, 20:10:28
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

Exista cupluri care nu pot avea copii si infiaza..deci daca se intampla decat o crima mai bine copil dat spre adoptie ,pastrarea contactului cu familia adoptiva .Dintre toate mijloacele de contraceptie prezervativul pare a fi cel mai potrivit acelora care nu practica abstinenta..luam raul cel mai mic.Eu cred ca daca am fi mai educati cum zicea Cristi problemele in societate vor disparea ,daca vor exista adevarati consilieri maternali care sa le convinga pe tinere sa nu-si arunce copiii la gunoi,sa fie sprijinite real sa pastreze copilul,nu s-ar mai ajunge sa avortezecu mama si cu tata in casa,asa cum am vazut nu demult intr-un documentar.ADOPTIA sau solutii oferite de centrele maternale sunt solutii la care eu daca as fi in situatia descrisa de Erzbet as apela.M-ar mustra mai putin constiinta decat daca as suprima viata unei FIINTE nevinovate.Soacra mea a dat spre adoptie ultimul ei copil(a avut 9)din cauza unor probleme de sanatate care au determinat-o sa stea mai mult prin spital.Pe ceilalti 8 i-a crescut ireprosabil,toti sunt absolventi de teologie(baietii),iar fetele au meserii decente.E de condamnat?Cu siguranta nu,copilul dat spre adoptie nu e timorat,a crescut intr-o familie crestina de asemenea se viziteaza cat de des pot.
Reply With Quote