Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 12.05.2014, 19:25:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
AlinB, acum abia se intelege ca la tine ordine corecta intr-o relatie este:

iubire -> casatorie -> sex (ca viciu si ca patima) ... e foarte clar, o sa ramai neinsurat !
Nu, era vorba de sexualitatea care duce la adulter, aia e viciu si patima, dar din pacate ai probleme grave de concentrare.
Dar am si o veste buna pentru tine, pe langa celelate probleme, asta e un mizilic.

Citat:
La noi, oamenii normali de pe acest forum ortodox, te asigur ca ordinea este cu totul alta.
noi = personalitati multiple?
Pentru ca, iarasi am o veste buna dar de data asta pentru restul cititorilor: ca tine esti doar tu, indiferent sub cate conturi apari.

Citat:
Noi preferam sa pacatuim un pic la inceput, ca nu este om fara de pacat si avem avantajul ca atunci cand cunoastem mai multe persoane (inclusiv la pat) putem sa alegem mult mai bine persoana potrivita.
Si probabil inca alegi si ai sa alegi si la 50 ani si dupa.

Citat:
Varza asta cu amestecarea viciului cu moralitatea si cu dragostea fata de Dumnezeu este ceva specific
Nu le amesca nimeni, doar in capul tau trebuie sa fie o varza din toate astea.

Citat:
Dar ce calitati crezi tu ca ai mai AlinB de ar trebui ca o fatuca atunci cand le observa (inlcusiv pe acest forum) sa inceapa sa te iubeasca pe tine, tu crezi ca iubierea este doar intelectuala, platonica, ca nu tine cont de om, ca nu are si ea mecanismele ei profunde?
Are mecanisme profunde dar din punct de vedere mental/afectiv tu ai ramas la studiul in care cel mai profund mecanism care este accesibil intelegerii tale este cel care tine de frecare.

Citat:
AlinB ai pierdut exact esentialul ... am inteles ca tu crezi ca pe tine o sa te iubeasca cineva pe nevazute, mor de ras ... mai exista acest gen de indivizi, ha, ha, ha ... ha, ha, ha ...
As muri de ras, daca n-ar fi tragic, dar tu intelegi/crezi/stii mereu lucruri care nu tin de nici o realitate.
Voci auzi, apropo?