View Single Post
Vechi 11.05.2014, 08:57:34
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Intre timp s-a rezolvat cu success :)

Cred c a acum vreo 2 luni,persoana in cauza mi-a scris un email(dupa aproape 4 ani) spunandu-mi ca cea mai" nefericita zi a fost cea in care s-a certat cu mine" si ca s-o iert pt reactiile exagerate avute si sa reluam relatia de prietenie.
Asa am si facut;si asa eu nu am prieteni printre americani decat la modul superficial ca sa nu mai spun ca-mi parea rau dupa o prietenie atat de veche,ca asta de la 16 ani;practic am crescut impreuna :)
Si apoi,oricine poate avea o perioada mai proasta,o zi mai stresanta etc-toti gresim.

La fel,o alta prietena de suflet o am tot din perioada liceului si chiar daca am mai stat deoparte din cauza alegerilor personale-ea casatorie,eu strainatate -tot a venit o vreme cand am simtit aceasi intimitate(profunzime)si sinceritate ca atunci cand eram adolescente.

Cu familia nu am fost atat de norocoasa,relatiile cu rudele sunt dezastruoase dar in schimb prietenii sunt de calitate :)
Multumesc lui Dumnezeu pt o asemenea binecuvantare
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote