Citat:
Īn prealabil postat de Mandea77
Ana Tr., poti sa ramai virgina pana la adanci batraneti, ca doar nu e bine sa pacatuiesti ... si mai pune mana si citeste si tu carti din care sa-ti faci o minima educatie sexuala, ca ti-ar prinde bine. Te mai miri ca nu ai prieten la 25 de ani, acum este evident de ce ... la cum gandesti, ce pretentii mai ai ? Eu cred ca o sa ramai singura ... si asta e pacat!
Mergi degraba pe matrimoniale ortodoxe, nu mai sta, ca-ti sta norocul ...
|
Mai bine ti-ai pastra sfaturile pentru tine! Regret ca dintr-un subiect asa frumos, unii au ajuns sa il transforme in ceva urat, dezgustator chiar! Sunt .... dezamagita si ... nu mai spun cum, de ce am putut gasi aici! Dumnezeu sa ne dea la fiecare dupa sufletul nostru! Insa nu va doresc sa va dea Dumnezeu ceea ce simt eu! Si nu uitati ca cine il judeca pe altul va fi judecat de Dumnezeu!
Rog admin. sa se stearga acest subiect care a ajuns sa fie tratat persiflant si sa nu mai aiba nimic crestinesc in el. De asemenea consider ca prin limbajul folosit mi-au fost aduse prejudicii de ordin moral. Eu nu am intrat aici, sa imi expun o mica parte din viata, ca cineva sa isi bata joc de mine ca persoana si mai presus de toate de ceea ce este IN SUFLETUL meu! Multumesc!