Citat:
|
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
In Biblie scrie semnele sfarsitului prin apostazia ce va veni din cauza ecumenismului,si nimeni nu va putea spune la Judecata ca n-a vazut semnele,deoarece Mantuitorul le va spune:"Fatarnicilor,fata cerului stiti s-o judecati,dar semnele nu stiti sa le cititi."
|
Am ratat versetele cu "ecumenism" din Sfanta Scriptura. esti bun sa mi le indici?
Pe linia indicate de tine iata ce am gasit eu ca semen ale "venirii timpului":
Propovaduirea Evangheliei la toate neamurile
Ivirea de prooroci mincinosi si caderea multora de la credinta, precum si inmultirea faradelegilor intre oameni
Venirea lui Antihrist
Venirea pe pamant a lui Enoh si Ilie
Multe si mari catastrofe in natura si intre oameni
Convertirea poporului evreu la crestinism
Aratarea pe cer a semnului Fiului Omului
Intersany mi s-a parut:Propovaduirea Evangheliei la toate neamurile
Intre profetiile facute de Mantuitorul cu privire la sfarsitul lumii este si aceasta: "Si se va propovadui aceasta Evanghelie a imparatiei in toata lumea, spre mantuire la toate neamurile, si atunci va veni sfarsitul" (Matei 24,14). Din aceasta profetie nu rezulta ca Evanghelia va fi primita de toate popoarele, de asemenea nici faptul ca sfarsitul va veni indata ce Evanghelia va fi propovaduita la toata lumea. Asadar, esentialul este ca la toate popoarele din lumea intreaga, indiferent de multimea lor si de locul in care traiesc, sa se fi vestit Evanghelia prin propovaduitori, indiferent daca ea va fi primita sau nu.
Mai multe aici
http://www.razboiulnevazut.org/articol/84/Semnele-timpului