Citat:
În prealabil postat de Florinvs
Domnule AlinB, trebuie sa recunosc ca aveti un talent deoasebit din a face din niste lucruri simple, elementare, o intreaga "filozofie" pe ideea ca "o fi o pati stai sa vezi daca nu asa daca nu e alba si e neagra"!
|
Tu poti sa le simplific in stilul tau, ai poza, ea singura, tu singura.. amandoi insetati dupa iubire..pe locuri, fiti gata, start!
Citat:
Acuma nici eu nici dumneavoastra nu o cunoastem pe initiatoarea topicului, insa daca plecam de la niste afirmatii simple si dorinte firesti si facem un intreg proces de intentie............
|
Cine stie, poate reusesti sa accepti candva ca varsta aduce si niste avantaje, daca timpul nu o sa treaca degeaba pentru tine, desigur.
Citat:
Si eu imi doresc sa nu mai fiu singur- iar pentru asta cam doua lucruri se pot face: in primul rand rugaciunea, dar si atunci cand ne creem sau apare o ocazie sa nu ezitam- cred ca doi oameni pot sta de vorba si discuta la o masa diverse subiecte, fara a se jigni reciproc!
|
Sa inteleg ca daca ai smoala in cap, e ok, atat timp cat nu ti-o spune ceva ca atunci, te-a jignit de numa' numa'...