Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 09.05.2014, 23:12:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Domnule AlinB, trebuie sa recunosc ca aveti un talent deoasebit din a face din niste lucruri simple, elementare, o intreaga "filozofie" pe ideea ca "o fi o pati stai sa vezi daca nu asa daca nu e alba si e neagra"!
Tu poti sa le simplific in stilul tau, ai poza, ea singura, tu singura.. amandoi insetati dupa iubire..pe locuri, fiti gata, start!

Citat:
Acuma nici eu nici dumneavoastra nu o cunoastem pe initiatoarea topicului, insa daca plecam de la niste afirmatii simple si dorinte firesti si facem un intreg proces de intentie............
Cine stie, poate reusesti sa accepti candva ca varsta aduce si niste avantaje, daca timpul nu o sa treaca degeaba pentru tine, desigur.

Citat:
Si eu imi doresc sa nu mai fiu singur- iar pentru asta cam doua lucruri se pot face: in primul rand rugaciunea, dar si atunci cand ne creem sau apare o ocazie sa nu ezitam- cred ca doi oameni pot sta de vorba si discuta la o masa diverse subiecte, fara a se jigni reciproc!
Sa inteleg ca daca ai smoala in cap, e ok, atat timp cat nu ti-o spune ceva ca atunci, te-a jignit de numa' numa'...