View Single Post
Vechi 22.04.2014, 22:44:49
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Bine spus.
Cred că nu o să ajungă ortodox în veci.
Poate doar ecumenist.
Si asta o spui din bunatatea inimii tale care isi doreste ca toti oamenii sa se mantuiasca, nu?
Ti-am mai spus si desi pare doar malitiozitate sincer cred ca ai nevoie de ajutor. Este clar ca ai un fix. Eu inteleg ca tie ti se pare ca ecumenismul este un pericol pentru ortodoxie. Si este. Multe pericole si multi diavoli stau la panda sa mai rupa ceva din Biserica, dar cand faci o fixatie pentru ceva si nu vezi decat asta in fata ochilor este clar ca ceva este dereglat undeva.
Uita-te pe postarile tale, pe absolut toate topicurile si fa o statistica la cate din ele acuzai pe cineva ca este ecumenist. Apoi cauta si citate cu care sa iti justifici afirmatia ca cineva este ecumenist. Poat asa iti dai seama de eroare.
Cea mai mare problema a Bisericii nu este ecumenismul. Cea mai mare problema a Bisericii este ca fiecare interpreteaza invataturile Acesteia si voia lui Dumnezeu dupa si-ar dori sa fie. Asta este "noul chip cioplit", noul dumnezeu pe care si-l fac multi. Un dumnezeu dupa chipul si asemanarea lor.