View Single Post
Vechi 17.04.2014, 13:38:37
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit Pai nu zice bine Biserica ca omul e o specie "cazuta"?

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Chiar isi punea unul problema pe slashdot daca sa-si cumpere sau nu.
Intrebarea cea mai frecventa care i se punea: "ai la ce sa-i folosesti"?

Ca sa nu mai vorbim ca exista riscul sa-ti iei cafteala cu ei (oamenii se cred spionati - filmati/pozati)

Oricum in 3-5 ani destul de sigur vor devenit ceva la fel de obisnuit ca si smartphonul si cu preturi asemanatoare si probabil si aceleasi functionalitati

Asta daca nu mai vine o niscai super-mega-criza pana atunci si mai intarzie lucrurile.

Dar cel mai ingrijoratoare cred ca devine conectivitatea cvasi-universala si libera circulatie a informatiei, legal sau mai putin legal.

Practic majoritatea indivizilor vor deveni parte a unei retele non-stop online, vor plati pentru a fi mereu conectati, monitorizati, etc. asa cum si acum platesc pentru televiziunea care le fura timpul ii alieneaza, etc.
Exact cum stiam si eu: crearea unei matrici globale de birfa si amuzament vulgar, o "Gaia mentala in batjocura", sau cum zicea altcineva, "inca un fel de a tine prostii de vorba".
In ce ma priveste, folosesc, pentru stiri/interpretari obiective, de negasit in tembela presa autohtona, exclusiv feedly si vocea Rusiei (aplicatii Android, ca sa fim on-topic). Quod attinet TV-ul, il folosesc exclusiv pentru "Visul Regelui" si "Aguila Roja". cit a mai ramas si din alea.

Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 17.04.2014 at 13:44:08.
Reply With Quote