View Single Post
Vechi 17.04.2014, 01:52:12
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Nimeni nu scapa de justitia divina ,inclusiv noi .
Ar fi bine sa ne fie mila de ei ,acesta mi se pare un sentiment mai crestinesc.
Într-adevăr.

Citat:
În prealabil postat de ioana5760 Vezi mesajul
Vad ca Ionut-Florin nu mai raspunde.
Sa sti Ionut ca si eu cand ma gandesc la "dragii nostri alesi" ai neamului si la "oamenii de afaceri" care au praduit tara si vad ca justitia de pe pamant nu-si face datoria, ma incearca un sentiment de satisfactie (deloc ortodox) la gandul ca de justitia divina nu vor scapa si vor plati.
Judecata divină acționează și pe pământ ca în ceruri, dar noi n-o înțelegem nicidecum fiindcă o vrem cum ne place nouă.

Oare știi de ce te bucuri pentru plata lor? Pentru că și tu dorești bunăstarea pe care ei au dobândit-o, dar pe deasupra tu îi și judeci. De ce îi judeci? Pentru că te uiți la paiul din ochii lor.

În lumea de dincolo(în oricare din cele două ”locații”) sigur vom avea două surprize: prima, când vom vedea alături de noi pe unii dintre cunoscuți, iar a doua, când nu ne vom întâlni acolo cu ”ceilalți” cunoscuți, Dumnezeu știe de ce.
În El am încredere, în judecata mea mai puțin. Fiecare are ”ceea” ce merită, dar noi vedem la vecin doar capra.

Lasă-i pe ei în plata lor și ai grijă de bârna ta.

La subiectul topicului: dpmdv e păcat să ai smartphone scump. Nu cred că există domeniu în care să fei necesare toate capacitățile lui; cred că nimeni nu-l folosește 100%.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 17.04.2014 at 01:58:01.
Reply With Quote