Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Alin, chiar nu citesc ziare si reviste, de nici un fel si nu ma uit la emisiuni ce au ca tema religia in general, pentru ca nu ma intereseaza. Mi-e de ajuns ca ma agseaza martorii lui iehova care imi veneau regulat la usa pana le-am zis ca degeaba mai vin ca nu ma intereseaza subiectul, ca n-o sa fim niciodata de-a lor tocmai pentru ca sunt asa agasanti.
|
Dar ai televizor, da?
Ei bine, asta spune mai multe decat crezi.
Si nu, nu e nevoie sa fie "emisiunie ce au ca tema religia".
Citat:
Si Biserica asa cum e ea astazi e condusa de niste oameni ca mine si ca tine; nu-s cu nimic mai speciali doar pentru au o anumita titulatura data de alti oameni din anumite motive (pot fi si motive politice si de alta natura).
|
Pentru ca tu nu crezi ca Dumnezeu poate lucra prin oameni.
Simplu.
Nici obisnuiti, nici Sfinti (pentru ca nu crezi nici in Sfinti).
Si stii de ce asta?
Pentru ca nu lucreaza in viata TA.
Citat:
In fine, renunt la discutia asta ca oricum nu o sa imi schimb opinia, si nici nu doresc s-o schimb pe a altcuiva, iar atata timp cat n-am primit raspunsuri care sa ma convinga (stiu, trebuie cautate in alta parte, nu pe forumuri).
|
Raspunsuri ai primit o gramda, dar tu cum nu crezi in nimic, n-ai cum sa le intelegi.
E ca si cand ai incerca sa lamuresti un ateu ca Dumnezeu exista sau ca ar putea exista, cand el are deja batuta in cuie ideea ca asa ceva e absurd.
Citat:
Asa ca in concluzie, concluzia mea personala, mantuirea e posibil s-o atingem prin iubire, nu prin faptul ca apartinem de religia x sau y.
|
SI asta scrie, unde?
De unde ai tras concluzia asta?
Citind..ce?
Citat:
ps: tocmai pentru ca oamenii sunt cazuti in pacat, nu cred in adevarul nici unuia dintre ei;
|
Dar crezi in adevarul TAU care esti si tu om, cazut in pacat.
Paradoxal, nu?