View Single Post
Vechi 13.04.2014, 15:37:51
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Alin, chiar nu citesc ziare si reviste, de nici un fel si nu ma uit la emisiuni ce au ca tema religia in general, pentru ca nu ma intereseaza. Mi-e de ajuns ca ma agseaza martorii lui iehova care imi veneau regulat la usa pana le-am zis ca degeaba mai vin ca nu ma intereseaza subiectul, ca n-o sa fim niciodata de-a lor tocmai pentru ca sunt asa agasanti.

Asta-i problema mea Illuminatu, ca nu pot sa cred ceva ce nu are nici cea mai mica urma de logica care sa o pricep. Si Biserica asa cum e ea astazi e condusa de niste oameni ca mine si ca tine; nu-s cu nimic mai speciali doar pentru au o anumita titulatura data de alti oameni din anumite motive (pot fi si motive politice si de alta natura).

In fine, renunt la discutia asta ca oricum nu o sa imi schimb opinia, si nici nu doresc s-o schimb pe a altcuiva, iar atata timp cat n-am primit raspunsuri care sa ma convinga (stiu, trebuie cautate in alta parte, nu pe forumuri).

Asa ca in concluzie, concluzia mea personala, mantuirea e posibil s-o atingem prin iubire, nu prin faptul ca apartinem de religia x sau y.

ps: tocmai pentru ca oamenii sunt cazuti in pacat, nu cred in adevarul nici unuia dintre ei; cred pur si simplu in ideea de om bun si saritor; nu in religia ce o propovaduieste; de la Iisul incoace s-au schimbat multe lucruri si s-au scris multe lucruri, lucruri care nu-s convinsa ca sunt venite in totalitate de la Dumnezeu, asa cum nu tot ce facem noi ca oameni nu facem cu ajutotul lui Dumnezeu (ma refer aici la fapte rele).

Last edited by Corinusha; 13.04.2014 at 15:40:21.
Reply With Quote