View Single Post
Vechi 09.04.2014, 12:14:01
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Indivizii astia "anticip" sunt toti dependenti de Stat sau de facilitatile civilizatiei.

Se planga ca nu sunt asa cum vor ei, dar daca le spui "renunta la telefon daca te derajneaza interceptarea" stai ca nu se poate, au nevoie de telefon, cum sa renunte?
Mai bine dau din gura pe bloguri si pe forumuri, ca sa se minta ca ei sunt "contra" dar de fapt sunt ipocriti, altii macar nu stiu sau nu-i deranjeaza dar ei stiu, ii deranjeaza si prin mentinerea dependentei lor fata de sistem practic sustin sistemul cu care cica nu sunt de acord.
-aberatii mai mari decat tine
-de ce sa renunt la telefon pe care pot sa-l folosesc in bine,vorbind cu oamenii...cand pot cei care intercepteaza sau asculta sa renunte ei; deci ei securisti sau cei din sistem trebuie sa renunte la urmarirea populatiei,la controlul oamenilor....
-pai nu sunt de acord cu sistemul si deci vreau schimbarea lui in bine
-deci un cutit nu e rau in sine cu el poti sa tai painea,dar il poti folosi si in rau daca ameninti pe cineva..
-la fel tehnologia nu e rea in sine :nici telefonul,nici pc-ul-folosit cu masura si in bine ,dar tehnologia poate fi folosita in rau de catre niste oameni rai,bolnavi sufleteste,satanisti..deci pana la urma eu sunt impotriva rautatii si a satanismului de orice fel si nu impotriva tehnologiei

Last edited by antiecumenism; 09.04.2014 at 12:16:05.