Citat:
Īn prealabil postat de stefan florin
eu nu am nici o parere pro, dar nici una contra. Ai afirmat ca cipul este pecetea apocaliptica 666. Ok! Eu te intreb: CARE PERSOANA DIN LUMEA ACEASTA ESTE ANTIHRISTUL?Biblia spune clar ca mai intai apare fiara si abia apoi pecetea lui si lepadarea lumii (apostazia). Asa ca e normal sa te intreb cine este antihristul. Poate tu ai informatii pe care eu nu le stiu
|
Am afirmat ca cipul implantat in corpul uman intruneste toate conditiile pentru a constitui pecetea. Este un semn, are un numar in loc de nume, al carui semn este 666, este pus pe mana dreapta sau pe frunte, fara el nu se poate vinde sau cumpara.Cipul din documentele electronice reprezinta o pre-pecete in masura sa ne deprinda cu ,,beneficiile'' sistemului antihristic. Tocmai am terminat de citit o carte ,,Minuni din vremea noastra. Viata dupa moarte'' in care se prezinta marturiile unui om care a avut niste experiente deosebite, reusind sa vada Raiul si Iadul. Chinurile Iadului sunt reale si ingrozitoare. Nu putem face experimente cu propriul suflet, din pacate. Daca in Apocalipsa, capitolele 13-15, scrie sa nu ne insemnam cu 666, e bine sa facem ascultare, daca dorim mantuirea.
Pana cand apare Antihrist, totul se pregateste, tehnologic si ideologic, astfel incat sa cada cat mai multi, chiar si cei alesi, dupa cum este scris. La timpul potrivit, il vom cunoaste pe Antihrist. Unii spun ca s-ar fi nascut deja si ca ar avea 15 ani, ca este frumos si inteligent, doar ca are gheare. Pot fi speculatii, poate fi adevar. Dumnezeu stie. Daca Sfantul Lavrentie de Cernigov le-a spus contemporanilor ca unii vor apuca acele vremuri in care va veni Antihrist, inseamna ca e posibil sa se fi nascut, intr-adevar.
Ce sa mai spun? Sa ne rugam si sa ne pocaim, ca nu cumva pacatele personale sa ne fie pecetea. Dar refuzarea simbolurilor antihristice reprezinta o marturisire a credintei, o marturisire a lui Hristos.
,,Nici Mahomed nu si-a facut cruce, nici eu, crestinul, nu accept insemnarea cu simboluri anticrestinesti." - asa trebuie sa ne spunem.
Prin rugaciune, s-ar putea amana venirea lui Antihrist. Insa promovarea pacatului se face in mod foarte agresiv, astfel incat multi dintre noi cadem ca frunzele si nu mai avem nevoie de vreo pecete pentru a ne desparti de Dumnezeu. Asadar, nici prorocirile nu ne mai ingrijoreaza... Doamne, ai mila de noi!