View Single Post
Vechi 07.04.2014, 22:53:36
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Iluminatu, exagerezi.
Da, suntem x% ortodocsi cu numele in tara, dar poate daca negandim bine, sunt doar x/2 ortodocsi cu devarat in tara.
Si nu am fost revoltata de ortodocsi. Sunt revoltata ca ajungem un popor care nu ma stie ce e dragostea, care uraste tot mai mult si pe tot mai multi, dar ne consideram crestini ortodocsi, iar cand vine vorba sa nu vb cu altii ca au alta religie spune da, ca ei sunt asa si pe dincolo, dar uitam sa ne uitam noi in oglinda inainte sa vorbim de altii.
Eu nu am spus sa ne ferim de sectari dintr-un sentiment de superioritate, ci din motive de preventie: pentru ca noi nu suntem sufiecient de pregatiti - cine poate spune ca este? - pentru a duce o disputa teologica cu ei.

Si te asigur, ca unul ce mi-am petrecut cativa ani printre ei - insa, fara sa fiu "re-botezat" la ei - ca daca ar fi sa aleaga intre tine si "fratii" lor de pierzanie, cu siguranta vei fi sacrificata. Din lipsa Duhului, adunarile lor au devenit adunaturi de indivizi destul de egoisti - asta o spun ca unul ce am petrecut cativa ani printre ei. Daca nu esti "re-botezata" la ei vei fi considerata "ceva" de tip inferior.

Si nu mai fi asa revoltata pe ortodocsi si Ortodoxie! Oare tatal tau si mama ta nu sunt tot ortodocsi?? Si de la ei ai invatat primii pasi in viata si tot la ei te intorci cand dai de-un necaz, nu-i asa? Si ei te primesc cu draga inima si pentru faptul ca sunt... ortodocsi. Insa nu tot asa e cu copiii de sectari, te asigur de asta.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"

Last edited by Illuminatu; 07.04.2014 at 23:15:34.
Reply With Quote