07.04.2014, 09:36:35
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Da, cred că există și vor exista.
N-ar fi 2 Dumnezei, ci ar fi comuniune prin desăvârșire într-Același Unul Dumnezeu.
Desăvârșirea anulează personalitatea individuală; desăvârșit înseamnă perfect și nu pot exista două perfecțiuni, ci Una și Aceeași.
48. Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este.(Mt5,48)
Oricine se desăvârșește devine frate cu Hristos, deci Fiu al lui Dumnezeu.
|
Lucifer a fost cel mai puternic inger creeat vreodata de Dumnezeu. Nici macar el, nu a reusit sa-l inteleaga si sa-l cunoasca, suta la suta, pe Dumnezeu. Daca esti desavarsit si devii fiu al lui Dumnezeu, inseamna neaparat ca-l vei cunoaste suta la suta pe Dumnezeu? Un semizeu, poate devii, dar un zeu niciodata
Citat:
. Și dacă Mă voi duce și vă voi găti loc, iarăși voi veni și vă voi lua la Mine, ca să fiți și voi unde sunt Eu.(In14,3)
|
Citat:
Unde e Hristos dacă nu în Unul Dumnezeu?
|
amice, Hristos nu e Dumnezeu adevarat?Nu e a Doua Persoana a Sf. Treimi? Am negat eu cumva acest lucru?
ps: in acest verset,Hristos se referea la faptul ca apostolii vor fi impreuna cu El in paradis (Rai), nu ca toti vor vor fi ca El dumnezei sau ca apostolii se vor integra in dumnezeire asemenea celor din MISA
|