Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
Putei sa spuneti Annyta si Corinusha ca dialogul cu ereticii nu va afecteaza deloc? De stai de vorba cu omul nebun innebunesti si tu, si chiar fara sa stii nebunia lor devine normala, fireasca. Cercetati putin din viata de zi-cu-zi, uitati-va imprejur si veti vedea cat de impregnata este viata cotidiana de "protest", de actiuni individualiste - nu individuale -, de ambitie ridicata la grad de spectacol, de invidie din care se naste idealul "umanist".
Iar faptul ca sunteti "revoltate" in postarile voastre demonstreaza ca ati preluat ceva din spiritul "protestatar".
|
Nu mă gândeam că din postările mele reiese că sunt revoltată! În orice caz, sper că nu mereu.
Dacă totuși sunt așa, asta nu mi se trage de la colegele mele catolice, dar crede-mă, ele sunt mai aproape, mai interesate de credință, de biserică, de Dumnezeu... sunt mai înțelegătoare și mai blânde decât alți colegi, ortodocși prin botez dar care se feresc de biserică ca ... dracul de tămâie. Doamne iartă-mă!
Una din ele îmi aduce lucruri (unele nou-nouțe, altele rămase de la copilul ei) pentru o fetiță mai săracă, fina mea.
Dacă nu sunt blândă și plină de pace, trebuie să caut soluții... Mulțumesc că m-ai ajutat să conștientizez. Voi căuta soluții în biserica noastră, desigur, dar acele fete chiar nu mă influențează negativ.