Ma dezamagesti,sunt sincer,nu rautacios,imi pare rau ca asa ai inteles.Tu ai vrut sa vorbesti cu unul ca mine,nu invers.Apoi ai inceput sa-ti spui lectia,indiferent de ce spuneam eu.Nu eu sunt cel care a dorit acest dialog,tu ai dorit asta,stiai,vazand ce ,,matrice"prestabilita imi aplici,si atunci ca si acum cum urmeaza sa raspund,dar se pare ca doar acum ti-ai amintit.Interesant.Eu te-am rugat un singur lucru:sa vorbesti la obiect dpdv ortodox,adica patristic.Nu ce crezi tu,adica cam ce ai facut pana acum,ci sa imi prezinti la obiect,pe un text biblic,invatatura ta credinta,nu altceva.Poti sau nu?Uite,raspunsul meu nu va fi calvin,ci doar istoric,o sa aduc date istorice,pe acelea sigur nu calvinii le-au descoperit :) De ce invoci scuze care de la inceput ar fi trebuit sa te opreasca de la un dialog cu mine? :)
Ti-am zis ,,frate" la modul cum era ,,frate" Ben-Hadad pt Ahab (poate te ajuta indiciul acesta in analiza ta),daca iti scriu nick-ul am senzatia unui dialog ocult :) Cand am zis ,,prietene"nu prea te-a deranjat dar nu vrei sa-mi spui direct daca poti sau nu ce te-am rugat.Daca nu poti ne vedem fiecare de ale lui fara comentarii si fara suparare,nu-i obligatoriu sa stii.Daca poti te astept,daca tot ai vrut sa vorbim de voia lui Dumnezeu,pai arata-mi cum o intelegi tu,nu eu,tu ortodox,dpdv patristic,pe un text biblic.
Ce ti-am cerut omule :)atat de greu incat sa batem campii pe aratura in loc de un raspuns direct?Sau sa te intreb altfel:ce vrei tu de la mine,ce astepti de la acest dialog pe care l-ai inceput?
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 24.03.2014 at 23:07:27.
|